Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vretstorp utklassade Kumla på hemmaplan

Annons

Vretstorp fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Kumla i division 4 Örebro i fotboll med hela 9–0 (4–0).

– Idag spelade vi ut ordentligt och spelar en riktigt bra anfallsfotboll, vi håller bollen inom laget riktigt bra och gör 9-0 hemma mot Kumla BK, vi bjuder på klassmål efter klassmål, matchens delikatess står Anton Weman för med en väl utförd cykelspark i bortre hörnet. Tre mål av Weman men också tre fina mål av Jerry som var riktigt het idag. Kul också att Philip Rogic gör sitt första mål sedan 2015! Grym laginsats och spel mot ett mål idag. KBK kämpade bra men det räckte inte ikväll när vi spelar så här, tyckte Vretstorps tränare Dennis Fransson, efter matchen.

Kumlas tränare Jan Karlström:

– Vi stod upp bra fram till första målet sen var matchen över. Tunn trupp till matchen med några startspelare borta, men idag var vi aldrig där. Stor klasskillnad och vi gjorde dem ännu bättre. Dem körde över oss.

Det var Vretstorps nionde match, och laget är fortfarande obesegrat den här säsongen.

Segern säkrades av Vretstorps målskyttar, Anton Weman 3, Jerry Wiberg 3, Hampus Lind 2 och Philip Rogic.

Det här betyder att Vretstorp är kvar på andra plats, och Kumla stannar på tionde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Vretstorp är Sturehov. Lagen möts fredag 7 juni 19.00 på Sörbyvallen. Kumla tar sig an IFK Lindesberg hemma söndag 9 juni 13.00.