Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wahman ny landslagscoach

Örebrosonen Andreas Wahman blir ny matchcoach för damlandslaget i innebandy.

35-årige Wahman, som spelat i såväl Lillån som Nerike, kommer i första hand att finnas med i landslagsstaben under Finnkampen 6 februari och World Challenge i Karlstad 23-25 april.

Bra jobb i EndreWahman slutade sin aktiva karriär förra våren och gör nu sin första säsong som tränare i Endre. Där har Wahman gjort ett bra jobb och Gotlandsklubben ligger för närvarande på femte plats i damernas elitserie.

– Jag hoppas att jag kan bidra med lite nya tankar och idéer. Tanken är att Sverige ska behålla positionen som bäst i världen, men jag tror och hoppas att vi ska kunna utvecklas också. Jag var och tittade på VM och Sverige spelade riktigt bra, men det finns fler saker att jobba på och jag har en del idéer som jag kommer att bolla med förbundskaptenen Jan-Erik Vaara, säger Andreas Wahman i ett pressmeddelande.