Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Walker utlånad till Assyriska

Årets säsong i AIK har inte riktigt blivit vad Kevin Walker hade hoppats på. Nu lånas den för detta ÖSK-spelaren ut till superettan-klubben Assyriska.

Annons

Walkers utlåningsavtal innebär att han spelar för Södertälje-laget resten av säsongen, men även att han kan gå tillbaka till AIK med kort varsel.

– Jag ser fram emot att spela matcher med Assyriska och hjälpa klubben i superettan, förhoppningsvis utvecklar det mig ytterligare som spelare. Jag har bara hört positiva saker om Assyriska och ser fram emot att samarbeta med Rikard Norling igen, jag är väldigt motiverad, säger Kevin Walker till klubbens hemsida.

Den 22-årige mittfältaren har spelat totalt fyra matcher, varav två från start, i årets allsvenska. Walker har även gjort åtta matcher för AIK:s samarbetsklubb Väsby United, där han så sent som i söndags blev utsedd till lagets bäste spelare i 0–3 förlusten mot just Assyriska.