Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Webb-tv: ÖSK fortsätter förlora

Trots ett massivt spelövertag föll ÖSK mot Kalmar med 1–2 (1–1). Gästerna var betydligt hetare framför mål och utnyttjade sina chanser till fullo.

ÖSK dominerade spelmässigt mot Kalmar och hade ett bollinnehav på 72 procent. Men det hjälpte föga eftersom effektiviten framför mål var allt annat än den önskvärda.

Efter mardrömsstarten med baklängesmål redan i sjunde matchminuten reste sig ÖSK och Alejandro Bedoya dundrade in kvitteringen från nära håll. Brassen Paulinho var sedan ytterst nära att ge hemmalaget ledningen när han skruvade en frispark i ribban, men i stället blev det gästerna som fick sista ordet.

För trots att Kalmar mest ägnade sig åt försvarspel i visade de klass i sina få anfall. Mitt i den värsta ÖSK-pressen stack Erik Israelsson upp och placerade in segermålet bakom en maktlös John Alvbåge.

Titta på bildspel från dagens match nedan: 

Klicka här eller på länken intill för att läsa matchrapporteringen!