Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Webb-tv: Paulinho-debut i ÖSK

(Uppdaterad kl 17.55) ÖSK spelade oavgjort hemma mot Helsingborg, 1-1 (0-0). ÖSK:s mål gjordes av Valdet Rama. I den andra halvleken hoppade nyförvärvet Paulinho in.

ÖSK-målet kom i den 52:a minuten. Marcus Astvald ryckte förbi sin försvarare i straffområdet, hittade in till Kushtrim Lushtaku som skarvade vidare till Valdet Rama som kyligt placerade in bollen i Pär Hanssons vänsterhörn med en bredsida. Det var Ramas första mål för ÖSK. 

I den 71:a minuten kom kvitteringen. May Mahlangu fick till ett tungt skott utanför straffområdet, och bollen via stolpen in i mål. Och 1-1 stod sig matchen ut - men Alexander Gerndt sköt i ribban i 90:e minuten.

Noterbart är att ÖSK bytte in Paulinho i den 76:e minuten. Brassen fick ett läge, men bombade en bit över ur en ganska snäv vinkel.  

Hela 10 563 åskådare hade sökt sig till Behrn arena i det vacka vårvädret.

I ÖSK saknades skyttekungen Andreas Haddad som inte kunde spela på grund av en sträckt magmuskel. Men även HIF var skadedrabbat. Tre spelare är inte aktuella för spel: Hannu Patronen (hjärnskakning), Erik Edman (hälseneskadad)och Joseph Baffo (lårskddad).

Klicka här eller på länken intill för att komma till matchrapporteringen.

I NA-tv hörs Valdet Rama, Marcus Astvald och John Alvbåge. Klicka på bildlänken till höger för att titta på inslaget.

Matchguide

Vad: ÖSK-Helsingborg.

När: Klockan 15.00.

Var: Behrn arena.

Följ matchen: Direktrapportering på na.se.