Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wikström förlänger med ÖSK

Under torsdagen skriver lagkaptenen Magnus Wikström under ett nytt ÖSK-kontrakt på ett år.

- Vi är överens, men jag har inte skrivit på än. Ska träffa Magnus Sköldmark om en liten stund och läsa igenom det finstilta i kontraktet men det ska inte vara några problem, säger Wikström till na.se på torsdagsmorgonen.

"Spännande läge"Att Magnus Wikström fortsätter betyder att en viktig pusselbit i tränaren Peo Ljungs lagbygge faller på plats.

- Klubben är i ett spännande läge. Det är dags att välja väg att gå. Det har blivit en ny inriktning med Peo, hans sätt att vara skiljer sig från tidigare tränare. Även om ÖSK hamnat i en serie under allsvenskan så känns ÖSK:s framtid spännande och det är kul att vara en del av det, säger Wikström.

- Jag fyller 35 och det är klart att det känns bra att den nya ledningen vill ha mig kvar.

Sjunde säsongenHan känner sig fräsch i kroppen och är motiverad att köra vidare i superettan. Lagkaptenen har spelat i ÖSK sedan 2007. Nästa säsong blir han sjunde i klubben.

- Jag tycker fortfarande att det är fantastiskt kul att spela och det känns som en nystart för klubben. Jag tänker ge allt för att vara med och göra nåt bra av det, säger Magnus Wikström.

Magnus Wikström

Ålder: 35 år i december.

Längd/vikt: 195 cm/91 kg.

Till ÖSK: 2007.

Andra klubbar: BK Forward (-2003), Gefle (2004-2006).

Position: Mittback.

Allsvenska matcher: 210.

Allsvenska mål: 9.

Aktuell: Skriver i dag, torsdag, nytt ettårsavtal med ÖSK.