Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wowoah om drömmålet

Astrit Ajdarevic må vara den store ÖSK-hjälten. Men matchens prestation stod vänsterbacken Samuel Wowoah för med sitt sagolika 3–0-mål.
– Känslan när bollen gick in går inte att beskriva, säger Wowoah.

Vid ställningen 2–0 till ÖSK hade Elfsborg, vid flera tillfällen, bud på en reducering som hade skapat rejäl dramatik under matchens slutskede. All tillstymmelse till nerv släckte dock Samuel Wowoah i den 80:e minuten när han fintade och tråcklade sig förbi tre Elfsborgs-spelare innan han stänkte upp bollen i Ante Covics vänstra kryss.

Årets mål så här långt på Behrn arena.

– Jag fick en bra träff, men var orolig att bollen inte skulle dyka. När den gick in släppte allt, det blev en euforisk glädje. Fantastiskt, säger Wowoah, som var illa ute vid en par tillfällen under den första halvleken.

– Jag trampade på bollen lite väl mycket, och det kunde ha straffat sig. Men det är så jag spelar, jag gillar inte att slå långa panikbollar och är jag dålig får tränaren byta ut mig. Därför var det extra skönt att få göra en sådant mål i andra, ler vänsterbacken.