Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Wowoah såg rött: "Obegripligt"

Det hettade till i slutet på Örjans vall. Två utvisningar, en i vardera laget.
- Jag vill inte uttala mig om domaren insats, säger ÖSK-backen Samuel Wowoah bistert.

I 86:e minuten drog mittbacken Tomas Zvirgzdauskas ner Paulinho i friläge. Rött kort direkt. Men på tilläggstid fick också Samuel Wowoah syna det efter sitt andra gula kort. Det första fick han för protest mot domslut i första halvlek.

- Jag säger inget om det andra. Men det första fick jag bara för att jag lite högljutt ställer en vanlig fråga till domaren. Obegripligt, säger han om Martin Ingvarssons beslut.

Men Wowoah hymlar heller inte med att ÖSK mest hade sig själv att skylla för poängtappet.

- Vi gör en dålig match. Och jag gör min sämsta insats sedan jag kom till ÖSK. Jag och Roni hittar inget passningsflyt på vänstersidan.

- Och Halmstad gör sitt mål på det sätt som vi var förvarnade om. De slår en boll i blindo bakom vår backlinje som de utnyttjar skickligt.

Hur ska ni hitta tillbaka till det offensiva spelet?

- Vi måste jobba ännu hårdare. Hitta tillbaka till grunderna i vårt spel.

Är du inte lite nöjd med en poäng?- Nej, inte det minsta. En poäng var viktigare för Halmstad som ligger längre ner i tabellen. Vi har bara att gilla läget och köra på.

Har ni en trupp som orkar hela hösten?

- Vi kommer inte att klara det om avstängningarna blir många. Men mot Gefle är Kihlberg tillbaka i alla fall.