Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Yasin om genrepet: "Katastrof"

Ahmed Yasin skrädde inte orden efter ÖSK:s genrep.- Katastrof, säger mittfältaren.

ÖSK har imponerat i svenska cupen – men i genrepet inför allsvenskan gick det inte lika bra.

Sirius, till vardags i superettan, kom till Behrn arena och vann med 1-0.

Stefan Silva slog in enda målet på straff i första halvlek – då ÖSK var blekt.

- Vi gör ingen bra första halvlek. Katastrof. Jag vågar nog säga att det är den sämsta halvleken vi gjort i år, säger Ahmed Yasin.

- Jag vet inte vad som hände, det går inte att svara på. Vi följde inte matchplanen och det tränaren sa till oss. Det blev slarvigt, fortsätter mittfältaren.

ÖSK höjde sig i andra halvlek. Yasin hade ett gott samarbete med Daniel Björnqvist och låg bakom flera chanser – men ÖSK förblev mållösa.

- Vi ryckte upp oss lite och skapade en del, speciellt på min kant. Jag fick mycket boll och kunde utmana och göra det jag är bra på.

Yasin tog sig runt till höger och spelade fram Kalle Holmberg till ett hett läge i slutet. Men skottet gick utanför.

- Synd att han missade när man gjort det fint innan. Men det kommer komma till allsvenskan. Jag är inte orolig.

Vad tar ni med till premiären mot Norrköping? - Första halvlek är bara att glömma, men vi får ta med oss det lilla bra vi gjorde i andra. Om det nu finns något. Annars är det bara glömma allt och i stället ta med oss Elfsborgsmatchen senast.