Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ytterligare en häktades misstänkt för mord på Magnus

 
Mordet på Magnus Natschki
Visa alla artiklar

Under torsdagskvällen begärde åklagare att ytterligare två män skulle häktas misstänkta för mord på Magnus Natschki, rapporterar P4 Väst. Men tingsrätten var av en annan åsikt.

Annons

fredagen hölls häktningsförhandlingar gällande de två männen, som tidigare varit häktade misstänkta för skyddande av brottsling. Efter avslutad förhandling stod det klart att den ene av männen, som är i 20-års åldern, häktas misstänkt på sannolika skäl för mord, rapporterar P4 Väst.

Den andre mannen häktades dock för samma rubricering som tidigare: grov skyddande av brottsling.

"Deras delaktighet skiljer sig åt lite grann vad gäller exakt vad de vidtagit för handlingar. Det var kanske det som gjorde att tingsrätten hade en annan uppfattning", säger åklagare Mats Sällström, till P4 Väst.

Totalt sitter fem män häktade för inblandning i det misstänkta mordet på Magnus Natschki. Två av dem misstänks för mord, en för grov misshandel och ytterligare två för skyddande av brottsling.

Läs också:

Magnus Natschki, 36, tros vara mördad: "Söker en central plats för letandet efter kroppen

Magnus Natschki utsattes för grov misshandel före mordet: "Startade på förmiddagen och avslutades sent på kvällen"