Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ytterligare två män häktade – misstänkta för inblandning i mordet på ex-örebroaren

 
Mordet på Magnus Natschki
Visa alla artiklar

De två män som greps tidigare i veckan misstänkta för mordet på ex-örebroaren i Uddevalla har nu häktats. Därmed sitter sammanlagt fem män häktade misstänkta för mord – trots att polisen inte har hittat kroppen.

Annons

Männen som har häktats är i 20- och 30-årsåldern, enligt uppgifter till Göteborgs-Posten. Polisen uppfattar det som att männen har försökt fly från Sverige till Danmark, där de greps. De är på sannolika skäl misstänkta för skyddande av brottsling under tiden 6–8 december. Men båda nekar till brott.

Polisen misstänker att ex-örebroaren blivit mördad i skogarna norr om Uddevalla någon gång runt den 6 december. Men någon kropp har inte hittats.

Sedan tidigare sitter ytterligare tre män häktade misstänkta för olika typer av inblandning i det misstänkta mordet.

Männen ska dessutom vara misstänkta för inblandning i ytterligare två brott som ska ha ett samband med försvinnandet, skriver Göteborgs-Posten.

Den före detta örebroaren var politiskt aktiv och deltog i många kulturdebatter i Örebro i början och mitten på 2000-talet.

Läs också:

Ex-örebroare misstänkt mördad – ytterligare två män gripna

Saknad ex-örebroare befaras vara mördad – misstänkt man gripen i Tyskland

Kroppen efter misstänkt mördad ex-örebroare ännu inte funnen: "Vi har förhoppning om att hitta honom – men Sverige är stort"