Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zlatan om landslaget: ”De ringer varje dag”

Zlatan Ibrahimovics vara eller icke-vara i landslaget är en het potatis igen.
Enligt superstjärnan är det helt och hållet upp till honom själv.
– De ringer mig varje dag, säger han i sin första intervju efter klubbytet.

Det är i en drygt sex minuter lång intervju på Los Angeles Galaxys hemsida som nyförvärvet Zlatan Ibrahimovic bland annat pratar om sin knäskada, sin nya klubb och om sommarens VM-slutspel.

Svensken öppnar där för en comeback i landslaget.

– Mitt fokus just nu är att göra mig hemmastadd i Galaxy och lära känna klubben och staden. När jag känner mig bekväm kan jag ta nästa steg. De (landslaget) ringer mig varje dag och frågar hur jag mår, vad jag vill, hur jag tänker och hur situationen ser ut, säger Zlatan och fortsätter:

– Jag tar ett steg i taget. Om allt känns bra och jag kan göra allt som jag vill och veta att jag är kapabel till, då kommer dörren alltid att vara öppen. Det har ingenting med den andra sidan att göra utan det handlar om den här sidan, om mig. Om jag vill så är jag där (på VM), om jag inte vill så är jag inte där, säger 36-åringen.

Anfallsstjärnan ryktas debutera i amerikanska MLS i derbyt mot Los Angeles FC nästa lördag, den 31 mars.

Se hela intervjun med Zlatan Ibrahimovic HÄR !