Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spenat- och kronärtskocksdipp

8 portioner
450 g tinad urkramad hel bladspenat
250 g kronärtskockor i olja, eller 1 burk (à 400 g) kronärtskocksbottnar
2 1/2 dl färskriven parmesan
1/2 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
salt
nymalen peppar
Att dippa:
chips eller nachos

Annons

Hacka spenat och kronärtskockor. Häll upp i en stor skål och blanda med hälften av parmesanosten, majonnäs, crème fraiche, salt och peppar.

Bred ut i blandningen i en ugnsfast form och strö över resten av osten. Ställ in i ugnen i 200 grader i cirka 15–20 min, eller tills den fått lite färg och blivit genomvarm. Låt svalna lite och servera med chips eller nachos.

Mer läsning

Annons