Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Visst blev det limousin för Eva på 40-årsdagen!

Annons

I lördags berättade NA om örebroaren Eva Jacobsson, vars högsta önskan inför 40-årdagen var att få åka limousin. När vi så här några dagar senare talas vid på nytt är det goda besked: För visst blev det limousin för Eva i lördags!

Hallå där, Eva! Är du trött efter 40-årsfirandet?

– Ja, lite. Men det var jätteroligt! Och det som jag ville hände – jag fick åka limousin! Jag blev kidnappad kan man säga!

Berätta! Vad hände i lördags?

– Först på dan skulle vi upp på stan, och vi åt lunch, spelade minigolf på Pitchers, fikade och gjorde en massa kul. Sen plötsligt ville syrran, vår kusin och mina kompisar att vi skulle åka hem till mig, för att jag skulle bli sminkad och klä på mig fina kläder.

Och sen?

– När vi kom ut på gatan såg jag min pappa komma gående med kamera, och jag förstod inte riktigt vad han höll på med. Sen plötsligt såg jag en bil komma runt hörnet. En vit limousin!

Vad tänkte du då?

– Jag kom helt av mig, blev helt paff!

Vilka var ni som åkte med?

– Det var samma som på dagen. Min storasyster Carin, vår kusin Malin, och så min bästa kompis Sofia och hennes syrra Anneli – som också är min kompis. De satte på musik i bilen, och så hade de cider med sig.

Vart åkte ni?

– Först åkte vi runt en sväng, och sen kom vi fram till Blåbandslokalen där festen skulle vara. Alla gäster stod utanför och väntade på oss, och det kändes som om jag var en artist när jag klev ur! Min kille Magnus var där också.

Och sen blev det fest?

– Ja! Vi åt potatissallad med rostbiff och rökt skinka. Och så glass och en massa kakor. Min mamma hade bakat en sorts kakor som hon alltid gör när nån fyller år. De är röda, gröna och gula och är jättegoda! Och så fick jag jättemycket presenter.

Om tio år fyller du 50 – vad vill du åka då?

– Ingen aning, men kanske raggarbil? Sitta på taket eller nånting – det vore kul!

Här kan du läsa lördagens NA-artikel om Eva.

Mer läsning

Annons