Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Axbergs oväntade bingo- får 10 000 av Stenmarck

Tre veckor efter julafton får Axbergs IF en prestent.
I tv - av Martin Stenmarck.
Martin Stenmarck skänker i helgens Bingolotto 10 000 kronor till föreningen.  

Annons
Martin Stenmarck bättrar på Axbergs kassa.

- Martin är ju uppvuxen i Axberg och väljer att skänka pengarna dit. Precis som de andra gästerna som varit gäst hos Lotta Engberg fick han välja valfri förening i Sverige. Förutom de 10 000 kronorna som går till Axberg tilldelas Martin en prenumeration över ett år på Bingolotto. Överskottet under det året kommer också att gå till Axbergs IF, säger Kerstin Torsede, pressansvarig för Bingolotto, till NA.

FAKTA Martin Stenmarck

Född: 3 oktober 1972 i Täby.

Uppvuxen: I örebro.

Familj: Sambo och två barn.

Yrke: Artist.

Diskografi:

2005 - Las Vegas #1 (1 vecka)

2006 - 7milakliv (2 x PLATINA) #1 (4 veckor)

2007 - Nästa dans

2007 - Hand i hand (tillsammans med Søs Fenger)

2007 - 100 år från nu (Blundar) (GULD)

2007 - Rubb och stubb

2009 - 1000 nålar

Mer läsning

Annons